martie 13, 2009

Prima noapte ....

Nu! Nu a fost de vis. A fost mai mult de atat. Mi-a fost dat sa simt, sa traiesc, sa imi amintesc. Au ramas doar amintirile. Uneori dor, insa caldura lor compenseaza suferinta.
Totul a ramas in spatele usii inchise, in rest doua trupuri cufundate in bezna uitarii, vorbele nerostite dar totusi intelese si urmele fantomatice ale unei existente ciuntite.
Exploreaza, simte, intelege, alinta, ofera si daruieste. Atat si nimic mai mult. Dispari la fel cum ai aparut si nu insista pentru un bis.

martie 10, 2009

Obiect sau ......?

Ii vad zi de zi. In metrou, in tramvai sau pe strazi ... Se ascund in spatele unei masti aparent indiferente. Te analizeaza, te masoara, iti cîntăresc potentialul, apoi la fel de repede isi ascund privirea atunci cand se simt priviti. Uneori isi calca pe inima si te privesc fix in ochi pentru o fractiune de secunda. Uneori imi este suficient sa simt cat sunt de chinuiti. Imi potrivesc castile si mai bine si incerc sa studiez un obiect aflat in spatele lor. Imi place sa ii chinui uitandu-ma brusc in ochi lor atunci cand stiu sigur ca ma privesc. Usa se deschide, schitez un zambet si cobor. Raman acolo in urma incercand sa isi ascunda mirarea, repulsia, furia.
Nu ii condamn pentru ca se ascund, departe de mine gandul! Dar nu imi place sa fiu privit ca o unealta aducatoare de placeri. Daca as fi fost femeie as fi putut spune ca "nu imi place sa fiu privita ca o pereche de sani". Dar nu sunt. Sunt asemeni lor, la granita dintre normalitate si perversiune, obisnuit sa traiesc sfidand cutumele societatii. Nu imi este bine si nu imi este simplu intotdeauna. Dar atunci cand este, am grija sa imi incarce bateriile pentru inca mult timp.

martie 08, 2009

Doar pentru sufletul tau ...

martie 04, 2009

Sexy online

In lumea virtuala trebuie sa fii vandabil. Daca nu esti te chinui sa devii. Totul trebuie analizat. Primul lucru este poza. Pentru o poza reusita trebuiesc urmate cateva reguli:
- nu se fac si nu se publica poze clare. Trebuie sa existe o aura de mister nu ?
- ambientul trebuie sa fie unul cat mai cool. Preferate sunt cluburile sau in functie de anotimp plajele care trebuie neaparat sa semene a Ibitza. Ce daca de fapt sunt scoicile de la 1 Mai. Nu sunt de lasat nici muzeele. O pictura abstracta in spatele tau da bine la brand chiar daca tu nu stii care ar fi diferenta intre el si un poster.
- ochelarii de soare. Neaparat de firma (evitati Mall-urile, se pot procura si de la vanzatorii ambulanti). Ai grija sa fie cat mai vizibil acest lucru. Se recomanda sa fie cat mai mari si mai impodobiti. Nu conteaza ca ii dai jos cand treci strada.
- freza trebuie sa fie demna de imaginea pe care o reprezinti. Neaparat gel si culoare. Nu se mai poarta culorile naturale. Se recomanda rosu, roz sau de ce nu un curcubeu, doar este simbolul societati gay.
- hainele trebuie si ele sa fie 'de firma'. Cu cat mai mult rosu, roz sau mov. Stranse bine pe corp, ca nu degeaba ai fost la sala sau esti la dieta. Exista si situatia in care vrei sa pari cool si enigmatic. Atunci se recomanda purtarea hanoracului si gluga trasa cat mai pe ochi (gen Ku Klux Klan)
- nuditatea trebuie exploatata la maxim. Bilutele, salamioarele si matasea de porumb sa fie cat mai vizibile. Din fata, din profil sau din orice alt unghi. Daca nu sunt vizibile in poza se vor trece dimensiuni demne de statutul dumneavoastra (gen XL-XXL)
Profilul trebuie sa reflecte vastele cunsotinte de care dispuneti. Neaparat o fraza scrisa in limba lui Shakespeare/ Voltaire/ Cervantes. Un dicton latin este poate fi de asemeni foarte potrivit. Exprima-ti intotdeauna pretentiile in termeni cat mai prietenosi, gen : "expiratii sa se abtina" chiar daca tu ai 50 de ani si microscopul si penseta sunt nelipsite cand faci amor. Tine intotdeuna sa specifici faptul ca esti o persoana romantica dar nu refuza niciodata o partida de amor la lumina lunii vazute prin gaura din acoperisul WC-ului ecologic din parc.
In fine ai grija sa ai un profil cat mai vizibil asa ca incearca sa il clonezi de cateva zeci de ori, in felul acesta va fi mereu pe prima pagina