iunie 16, 2009

Vestiarul

- Hai sa iti arat unde este vestiarul !
L-am urmat aproape maşinal pe cel care îmi pusese in braţe fara prea multa complezenta un pachet Am intrat impreuna in vestiar. In timp ce ma schimbam am incercat sa imi dau seama mai bine cum arata. Nu părea sa aiba mai mult de 17-18 ani, slabut, brunetel, doi ochi care ma priveau iscoditor vrand parca sa afle ce este in mintea mea.
- Nu cred ca am facut cunostiinta, Alex sunt eu.
- Gabi! Intinse o mana incredibil de fina careia cam uitasem sa ii dau drumul.
- Oricum nu o sa ne vedem prea des, adauga repede si o urma de regret i se citea in glas.
Avea dreptate insa deja zarurile fusesera aruncate. Am reusit sa imi aranjez programul astfel incat sa plec printre ultimii, adica o data cu el Ma bucuram in taina de momentele in care ramaneam singuri in vestiar, atunci cand puteam sa il studiez pe furis cand se schimba. Se pare ca nu ii eram indifferent. Uneori ma cuprindea teama, eram macinat de indoieli. Daca totul era doar in mintea mea ? M-am multumit astfel sa il studiez si atat. Surpriza insa Gabi intra la dus fara sa inchida usa complet asa ca de acolo de unde era dulapul meu puteam vedea aproape totul. Scena se repeta deseori asa ca am decis sa imi iau inima in dinti si sa risc. Dar a mai durat insa ceva timp.
Caldura era insuportabila inauntru cu toate ca afara erau cateva grade sub zero. Am intrat in vestiar hotarat sa risc o raceala si sa intru sub dus. Mi-am aruncat prosopul pe usa de la dus si am inceput sa ma dezbrac. Inainte sa imi dau toate hainele jos a aparut si Gabi. Parea cam abatut. A inceput sa se dezbrace intrand apoi la dus. Vrand sa impinga usa a zarit prosopul meu. –Aaa…. voiai sa iti faci dus?
- Dap dar nu-i nimic lasa ca nu se duce toata apa calda.
M-am asezat pe jos si am aprins o tigara. Am tras un fum adanc in piept si l-am privit din nou. Pentru a cata oara? Nici eu nu mai stiam. Stropii de apa alunecau pe pielea fina, alunecau pe abdomenul plat lipsit parca de orice pilozitate, fundul bombat si obraznic, picioarele...
- Vine apa din ce in ce mai rece asa ca nu stiu daca iti mai ramane de baie!
M-a trezit brutal la realitate. Ochii ii sclipeau ciudat. Sau erau de vina picaturile deapa?
-Asta este raman asa!
- Poti intra acum daca vrei sub dus eu mai am un pic si ies…
- Sa intru la dus cu tine? Nu-i cam... ?
- Stai linistit ca nu iti fac propuneri indecente! Nu esti genul meu! Zambea...
- Ok intru si eu daca m-am linistit acum in privinta intentiilor tale. Am patruns in cabina de dus. Stropii de apa imi pareau fierbinti.
- Dar apa nu-i rece deloc!
- Stiu! Am mintit!
Ochii ii sclipeau, buzele carnoase ma ispiteau sa le sarut. Si am cedat ispitei. i-am prins capul in mainii si l-am sarutat asa cum imi dorisem sa o fac inca din prima zi. Se lipise de mine, mainile lui imi explorau frenetic trupul, faianta rece ma facea sa ma apropii parca si mai mult de el. s-a oprit pentru o fractiune de secunda si m-a privit in ochi. A alunecat rapid in jos. Mi-am simtit brusc madularul inghitit. Buzele lui imi manga iau scrotul apoi brusc penisul meu disparea inghitit aproape in totalitate. Imi framanta carnea cu o mana in timp ce se masturba cu cealalta. M-am asezat jos si l-am luat in brate. Penisurile noastre zvâcnesc spasmodic. II sarut din nou, se lipeste si mai mult de mine, mainile lui masturbeaza acum amandoua madularele noastre. Gemetele devin din ce in ce mai ascutite. Se smulge brusc din imbratisare si imi cuprinde madularul cu buzele. Ma grabesc sa fac acelasilucru. Deja simt ca voiexploda. ll prind cu mainile de fese tragandu-l cat mai mult spre mine, imi simt unghiile afundandu-se in carne, voi exploda...
Am simtit sperma tasnind din mine dar in aceasi timp cineva ma golea parca cu sete si atunci cand i-am simtit contractiile l-am cuprins cu buzele. A ejaculat strangandu-mi madularul intre buze in timp ce se straduia sa il goleasca de ultimele picaturi.

5 comentarii:

poze tunsori spunea...

Bună seara! Sunt administratorul siteurilor pozetunsori.com şi girlsgocrazy.info, şi vreau să fac link exchange cu blogul dvs. Dacă sunteţi de acord treceţi-mă cu titlul poze tunsori şi sfaturi fete şi scrieţi-mi aici: http://www.pozetunsori.com/link-exchange

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

Sisteme de copiat spunea...

Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

copiat la examen spunea...

Buna ziua. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

O zi buna in continuare.

Masaj erotic Arad spunea...

Haioasa si incitanta povestioara.