august 31, 2008

Vanator vanat.....

Obisnuiam sa pierd foarte multa vreme in sala de net. Deh .... long time ago pe vremea mea cand netu pentru akasa nu era ptr oricine. Si totusi e un loc minunat de agatzat. Chiar daca trebuia uneori sa stai printre toti cocalarii care se scobeau in nas cu aceiasi mana cu care se scarpinau la urmasi.
Ajung ca de obicei pe la ora 23.00 il rog pe supraveghetor sa imi deschida calc meu favorit, ii zambesc, imi zambeste si il rog sa imi faca si o cafelutza. E o bombonica de baiat, sincer cred ca are anumite inclinatii dar inca in faza incipienta. Mai bine lasa-l sa fiarba un pic in suc propriu. Imi place teribil de tare sa il ating usor pe mana cand imi aduce cafeaua sau cand imi da restul. Sa il mai rog sa ma ajute si in seara asta ? Neah!
Ma loghez pe gayromeo si deschid si mircu si messu in timp ce ma relaxez tragand din tigara. Ding! In fata mea sta un EL. Jesus ce bunaciune ! Blondin, cu niste ochi albastri, o piele fina lipsita parca de orice pilozitate. Pare absorbit de ceea ce face acolo.
Drace cum fac sa aflu mai multe ? Piticul ala mic si pervers ma indeamna sa stau in banca mea. Neah nu pot! E prea mult! Stiu ca pot sa aflu IP-ul si implicit sa il vanez pe mirc daca este acolo. Zis si facut, sarumana nenea Bill Gates! No shit! Tipu' e prezent la datorie pe #gaybucuresti. Sa cad de pe scaun. Ma adun si pornesc artileria grea. Rezista eroic cateva minute apoi pare ca cedeaza. Ridic ochii un pic din monitor si surprind parca un zambet. Reincep atacul. Yess! Se pare ca usor usor cedeaza. La un moment dat ma "intreaba": "Nu vrei sa fumam o tigara afara in liniste ca ma dor degetele de atata vorba." "Unde afara ?" "Pai uite iesim un pic din sala de net!"

GOD! Ridic ochii, imi zambeste mefistofelic.
Am iesit si la tigara. Am si fumat, inainte si dupa......

0 comentarii: