martie 04, 2009

Sexy online

In lumea virtuala trebuie sa fii vandabil. Daca nu esti te chinui sa devii. Totul trebuie analizat. Primul lucru este poza. Pentru o poza reusita trebuiesc urmate cateva reguli:
- nu se fac si nu se publica poze clare. Trebuie sa existe o aura de mister nu ?
- ambientul trebuie sa fie unul cat mai cool. Preferate sunt cluburile sau in functie de anotimp plajele care trebuie neaparat sa semene a Ibitza. Ce daca de fapt sunt scoicile de la 1 Mai. Nu sunt de lasat nici muzeele. O pictura abstracta in spatele tau da bine la brand chiar daca tu nu stii care ar fi diferenta intre el si un poster.
- ochelarii de soare. Neaparat de firma (evitati Mall-urile, se pot procura si de la vanzatorii ambulanti). Ai grija sa fie cat mai vizibil acest lucru. Se recomanda sa fie cat mai mari si mai impodobiti. Nu conteaza ca ii dai jos cand treci strada.
- freza trebuie sa fie demna de imaginea pe care o reprezinti. Neaparat gel si culoare. Nu se mai poarta culorile naturale. Se recomanda rosu, roz sau de ce nu un curcubeu, doar este simbolul societati gay.
- hainele trebuie si ele sa fie 'de firma'. Cu cat mai mult rosu, roz sau mov. Stranse bine pe corp, ca nu degeaba ai fost la sala sau esti la dieta. Exista si situatia in care vrei sa pari cool si enigmatic. Atunci se recomanda purtarea hanoracului si gluga trasa cat mai pe ochi (gen Ku Klux Klan)
- nuditatea trebuie exploatata la maxim. Bilutele, salamioarele si matasea de porumb sa fie cat mai vizibile. Din fata, din profil sau din orice alt unghi. Daca nu sunt vizibile in poza se vor trece dimensiuni demne de statutul dumneavoastra (gen XL-XXL)
Profilul trebuie sa reflecte vastele cunsotinte de care dispuneti. Neaparat o fraza scrisa in limba lui Shakespeare/ Voltaire/ Cervantes. Un dicton latin este poate fi de asemeni foarte potrivit. Exprima-ti intotdeauna pretentiile in termeni cat mai prietenosi, gen : "expiratii sa se abtina" chiar daca tu ai 50 de ani si microscopul si penseta sunt nelipsite cand faci amor. Tine intotdeuna sa specifici faptul ca esti o persoana romantica dar nu refuza niciodata o partida de amor la lumina lunii vazute prin gaura din acoperisul WC-ului ecologic din parc.
In fine ai grija sa ai un profil cat mai vizibil asa ca incearca sa il clonezi de cateva zeci de ori, in felul acesta va fi mereu pe prima pagina

2 comentarii:

Bogdan spunea...

the right thing, said in the right manner...

Blogger spunea...

New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters LOSE 20 Pounds in Only 21 Days!